Aantal gasten
Slaapkamers
Badkamers
Bezig met laden..

Voor ieder wat wils in een vakantiehuis Frankrijk

Vakantie vieren betekent voor iedereen iets anders. De één verblijft graag in de gezellige drukte van een stad, terwijl de ander een vakantiehuis in Frankrijk zoekt vlakbij een wandel- of fietsgebied. Eén ding hebben vakantievierders in Frankrijk hoe dan ook gemeen: even weg zijn van routine, bewust tijd maken voor elkaar en onbezorgd genieten met familie of vrienden. Bij Maisonne beseffen we dat vakantie voor iedereen anders is. Daarom bieden we vakantiehuizen in Frankrijk aan met diverse voorzieningen afhankelijk van jouw situatie. Heerlijk luieren aan een vakantiehuis met privé-zwembad? Dat kan! Zoek je een vakantiehuis in Frankrijk met fietsen, een barbecue, of een babybedje ter beschikking? Dat behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij Maisonne vind je vast waar je naar op zoek bent.

 

Franse chanson in fleurige bloemendorpen

Laat je verleiden door de tijdloze charme van de Franse dorpen en steden. Nergens ter wereld vind je zoveel dorpen gedoopt tot “Ville Fleurée” als hier, in la douce Frankrijk. Flaneer er over de mooiste boulevards en stap binnen in ateliers en winkeltjes waar de klassieke Franse chanson al sinds jaar en dag regeert. Schakel een versnelling terug en vergeet de tijd. Kom helemaal tot rust in de luxe vakantiehuizen in Frankrijk.

 

Een vakantiehuis in Frankrijk met de hond

Vakantie vier je met je beste vriend of vriendin. En dat kan ook een trouwe viervoeter zijn! Waarom zou je de hond thuislaten, neem ‘m mee gewoon mee naar je vakantiebestemming. Wij beschikken over huisjes waarin huisdieren meer dan welkom zijn.

 

Tips per regio of streek

Wij bij Maisonne kennen niet alleen onze vakantiehuisjes in Frankrijk, we geven je bovendien ook tips over de bezienswaardigheden per streek of regio. Welke historische stad is de moeite waard om te bezoeken in Vogezen? Welke lokale lekkernijen mogen niet ontbreken in de picknickmand? Waar staat de Dordogne bekend om? Welke activiteiten zijn er te beleven in de Champagnestreek? Noem maar op! Wij inspireren je met onze kennis en ervaring over Frankrijk. Neem een kijkje bij Noord Frankrijk, Zuid Frankrijk, Oost Frankrijk, West Frankrijk of Midden Frankrijk en doe inspiratie op voor je vakantie in Frankrijk!

 

Proeven van de lokale gastronomie

Frankrijk heeft op culinair vlak veel te bieden. De keuken is wereldberoemd en staat al jaren op het menu van chefkoks in training. Ontdek hem vanuit het vakantiehuisje in Frankrijk. Wordt één met je Franse buren en wandel, zoals een echte local over de wekelijkse markt of loop naar de bakker om een quiche of croissant te scoren. Zowel fijn- als wijnproevers komen in Frankrijk aan hun trekken. Bezoek de wijngaarden die aan de basis liggen van al dat lekkers.

 

Leven als een god, vanuit je vakantiehuis in Frankrijk, natuurlijk!