Kortlopende reisverzekeringen

GOED VERZEKERD OP REIS

Je gaat het liefste een onbezorgde vakantie tegemoet. Toch kan er altijd wat gebeuren. Zoals diefstal, een ongeluk of ziekte. Mocht zich iets vervelends voordoen, dan ben je met een verzekering van Europeesche Verzekeringen uitstekend beschermd tegen de eventuele gevolgen.

ANNULERINGSVERZEKERING

Je hebt een vakantie geboekt. Natuurlijk bestaat er altijd het risico dat je tussen het moment van boeken en vertrek door onvoorziene omstandigheden niet op reis kunt gaan. Moet je de reis annuleren, dan brengt Maisonne je daarvoor kosten in rekening. Deze kunnen oplopen tot 100% van de reissom, bijvoorbeeld wanneer de annulering vlak voor de vertrekdatum ligt. De annuleringsverzekering beschermt je hiertegen.

Word je tijdens de vakantie een paar dagen in een ziekenhuis opgenomen, of moet je eerder naar huis terugkeren, dan biedt de verzekering eveneens uitkomst. De niet-gebruikte reisdagen worden vergoed. Zeker bij last-minute reizen is het verstandig een annuleringsverzekering te nemen: de kosten bij annulering zijn dan namelijk het hoogst!

KOSTEN ANNULERINGSVERZEKERING

De premie voor de Aflopende Annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale huursom.

Algemene voorwaarden annuleringsverzekering

SCHADE LOGIESVERZEKERING

Deze verzekering biedt dekking als je per ongeluk iets beschadigd in het vakantiehuis. Er wordt onder andere uitgekeerd bij schade aan logiesverblijven, de inventaris, speeltoestellen en het zwembad in de tuin van het logiesverblijf. De maximale uitkering bedraagt € 2.500 per huurovereenkomst. Over het algemeen dekt een WA verzekering schade aan gehuurde objecten in het buitenland niet.

KOSTEN SCHADE LOGIESVERZEKERING

De premie is 1,5% van de totale huursom.

Algemene voorwaarden Schade Logiesverzekering

De poliskosten bedragen € 3,50 (per reservering). Over de premie en de poliskosten is 21% assurantiebelasting verschuldigd. Prijzen en assurantiebelasting zijn onderhevig aan (wettelijke) wijzigingen.