Waarom Maisonne?

 

Maisonne brengt Frankrijk dichtbij

Maisonne ontdekt en verhuurt authentieke en comfortabele vakantiehuizen op de mooiste plekjes in Frankrijk. Van villa aan zee in Montpellier tot boerderijtje in de Bourgogne: al sinds 2001 zorgt Maisonne ervoor dat ware liefhebbers van 'la douce France' prachtige vakantieherinneringen mee naar huis nemen.

 

Een neus voor de mooiste stekjes

Het zit een beetje in de familie van huidig eigenaar Ewoud Raterink: weten waar zich het échte Franse leven afspeelt.

Het leven dat zich afspeelt met vrienden en familie aan lange eettafels in een koele boomgaard. Het leven waarover je droomt, dobberend in een vissersbootje op de Dordogne. Het leven waarvan men altijd zegt: dít is leven als God in Frankrijk.

Voor Ewoud is Frankrijk een tweede thuis, waar hij deels opgroeide en de liefde voor Frankrijk met de paplepel kreeg ingegoten. Ewoud spreek vloeiend Frans en kent de Franse cultuur heel goed. Dit gaf hem een goede basis om te starten met het verhuren van vakantiehuizen in Frankrijk. Inmiddels is Maisonne uitgegroeid tot dé aanbieder van vakantiehuizen voor 'Franse fijnproevers'.

 

Het 'Maisonne' gevoel: weten dat je goed zit

Maisonne geeft zowel huurder als verhuurder 'een goed gevoel'. Dat goeie gevoel, weten we uit de reacties van onze gasten, kunnen we in een paar punten voor je samenvatten:

Maisonne kent de Franse markt voor vakantiehuizen al bijna 20 jaar