Aantal gasten
Slaapkamers
Badkamers
Bezig met laden..

Boomhut overnachting in Frankrijk: een unieke belevenis

Boomhutten in Frankrijk: een unieke belevenis

Beeld je eens het volgende in: je wordt wakker in een heerlijk warm bed, de zon schijnt door de ramen en je hoort enkel het ruisen van de bomen. Terwijl je opstaat, komt de geur van versgebakken croissants je al tegemoet. Een heerlijk ontbijt vol lokale streekproducten, verse jus d’orange en zalig ruikende koffie staat voor je klaar. En dat op een aantal meters boven de grond middenin de natuur! Een unieke belevenis die je alleen kunt ervaren tijdens een boomhut overnachting in Frankrijk.

Uberromantisch boomhut overnachting

Wil je je geliefde eens écht verrassen of heb je samen iets bijzonders te vieren? Dan is een superromantische, ‘once in a lifetime’ overnachting in een idyllische boomhut midden in de Franse natuur beslist een aanrader! De rustieke tweepersoons stulpjes, prachtig in hout vormgegeven, zijn soms wel op 13 meter hoogte gebouwd van waaruit je de meest betoverende uitzichten hebt. In sommige boomhutten kun je zelfs vanuit je bed zo naar de sterrenhemel kijken. Een onvergetelijke ervaring waar je je een voelt met de natuur en elkaar. 

Voor wie nog meer beleving en romantiek wil, zijn er de zogenaamde Lov’nids, te vinden op de meest sprookjesachtige plekken. De bolvormige slaapkamer zweeft als een liefdesnetje tussen de bomen en is vanuit de boomhut via een loopbrug te bereiken. Ontdek deze magische plek onder de sterren.

Ook gezinnen kunnen in een voor hen speciaal ontworpen boomhut verblijven. Hoor het geritsel van de blaadjes, het fluiten van de vogels en beleef samen met je kinderen de natuur van wel heel dichtbij.

 

Glamping in een Franse boomhut! 

Vakantie in een boomhut in Frankrijk is op en top glamping. Tijdens een verblijf in een van de door ons geselecteerde boomhutten in Frankrijk word je heerlijk in de watten gelegd en kom je pas echt tot rust. Ontdek het prachtige terras terwijl je naar boven ‘klimt’. Bij de meeste stulpjes staat de verwarmde hot tub voor je klaar van waaruit je in volledige privacy kunt genieten van de natuur om je heen. Wat een luxe! Bij enkele boomhutten is zelfs Wifi beschikbaar. En na een ontspannen boomhut overnachting wacht onderaan de boom een heerlijk geurig ontbijt die je met een touw naar boven kunt hijsen. Wat een unieke belevenis! 

Als je je partner nog extra wilt verrassen, bijvoorbeeld met rozenblaadjes bij aankomst, champagne of een ontspannen massage, is dat zeker mogelijk.  Net als een speciaal verzorgde lunch of diner in de boomhut. Informeer naar deze extra arrangementen. Dat maakt een romantisch en onvergetelijk weekend met je geliefde pas echt compleet.

 

Boomhut of andere bijzondere overnachting? 

Wist je trouwens dat we naast deze luxe stulpjes in de lucht ook andere unieke en bijzondere overnachtingsmogelijkheden bieden? Beleef een onvergetelijke vakantie op het water in een van de drijvende hutten of deels onder de grond in een grotwoning. Knus overnachten in een tiny house of een charmante woonwagen? Ook dat kan. Ontdek deze luxe en bijzondere overnachtingen in de natuur, van Noord-- tot Zuid-Frankrijk. Ze staan garant voor magische momenten en herinneringen voor het leven. Op en top glamping Frankrijk dus!