Aantal gasten
Slaapkamers
Badkamers
Bezig met laden..

Ile-de-France

 

Als je aan Ile-de-France denkt, denk je al snel aan Parijs! Parijs is de wereldberoemde en prestigieuze Franse hoofdstad en deze stad moet je dan ook gezien hebben. Het is het ‘Hart van Frankrijk’ en door deze ligging zijn er talloze mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Maar Ile de France telt nog 7 andere departementen; Essonne, Hauts-de-Seine, Seine-Saint-Denis, Seine-et-Marne, Val-de-MarneVal-d'Oise en Yvelines. Je vindt er schitterende kastelen, romantische tuinen en parken, Koninklijke steden en een heerlijke gastronomie.

 

VAKANTIEHUIS IN ILE-DE-FRANCE

Vanuit jouw vakantiehuis in Parijs ben je in een mum van tijd bij de bezienswaardigheden van de stad. Je gaat natuurlijk naar de Eiffeltoren, het symbool van de stad dat boven alles en iedereen uittorent. Als je deze toren beklimt, geniet je van een geweldig panoramisch uitzicht over de stad. Na een heerlijke nacht in je vakantiehuis ga je er op uit om de Arc de Triomphe en de Nôtre Dame te bekijken. Liefhebbers van winkelen kunnen hun hart ophalen op de wereldberoemde winkelstraat de Champs-Élysées en kunst- en cultuurliefhebbers zullen ook zeker genieten van een vakantie in Parijs. Er zijn vele musea te vinden, waaronder het bekende Louvre. Dit is één van de grootste musea ter wereld en hier bekijk je schitterende werken waarvan de Mona Lisa het hoogtepunt is.

 

VAKANTIE IN ILE-DE-FRANCE

De regio Ile-de-France heeft naast een groot aanbod van kunst en cultuur een prachtige natuur. Je vindt er 400 parken en tuinen, waaronder het Jardin du Luxembourg, en gezellige authentieke dorpjes waar je de Franse sfeer kunt proeven. Vanuit je vakantiewoning ontdek je kasteel Fontainebleau en natuurlijk het paleis van Versailles met haar schitterende tuinen. Vergeet ook niet het centrum voor moderne kunst, Centre Pompidou, te bezoeken. Hier vind je naast standaard kunststukken als schilderijen, ook een bibliotheek, theater en een filmmuseum. Het is één van de belangrijkste musea van de moderne kunst en op de bovenste etage van het gebouw heb je een prachtig uitzicht over Parijs. Je vakantiehuis in Ile-de-France is ook het ideale vertrekpunt voor een uitstapje naar Disneyland Parijs! Geniet hier met het hele gezin van Mickey en Minnie Mouse en beleef samen magische avonturen.