Aantal gasten
Slaapkamers
Badkamers
Bezig met laden..

Vakantiehuisjes Ile-de-France - Vakantiehuisjes Seine-et-Marne

Ten oosten van Parijs ligt het wereldberoemde attractiepark Disneyland Parijs. Het park bestaat uit twee attractieparken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park, de laatste is in 2002 is geopend), het Disney dorp en zeven thema hotels. In 1992 werd het eerste park geopend, hiermee kwamen de sprookjes uit de boeken en van tv tot leven.
 
Een andere bezienswaardigheid is het kasteel van Fontainebleau, dit kasteel is 700 jaar lang een woonplaats geweest voor vele vorsten, daarnaast is het bekend vanwege het omliggende woud.
 
Chateau de Vaux-le-Vicomte is gebouwd in opdracht van Nicolas Fouquet in de 17e eeuw. Het prachtige kasteel is ideaal gelegen op een verhoging in het midden van de tuin. Rond het kasteel is een gracht aangelegd. Nadat de bouw eenmaal klaar was, is Fouquet om fabelachtige redenen gearresteerd. Het kasteel werd over gekocht door maarschalk de Villars. Toen hij stierf kwam het in handen van Alfred Sommier. Door de eeuwen heen was het kasteel erg verwaarloosd, Sommier liet het restaureren en heeft de oude meubelen laten staan. Het is nu in handen van zijn afstammelingen. Vandaag de dag wordt het verhaal levendig gemaakt door de wassen beelden. Voor jong en oud is er genoeg te doen!